Antena 3 CNN Show Showbiz Kylie Minogue şi Iron Maiden vor concerta la Bucureşti în 2008

Kylie Minogue şi Iron Maiden vor concerta la Bucureşti în 2008

Kylie Minogue şi Iron Maiden vor concerta la Bucureşti în 2008
13 Dec 2007   •   12:47

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi trupa britanică de rock Iron Maiden vor susţine concerte la Bucureşti în vara anului viitor, pe stadionul Cotroceni, pe 17 mai, respectiv 4 august. După succesul primelor două single-uri, "Locomotion", care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de 7 săptămâni şi "I Should Be So Lucky", care a propulsat-o în topurile internaţionale. Celebrele sale duete cu Nick Cave, "Where the Wild Roses Grow", sau "Kids" cu Robbie Williams, i-au adus şi mai multă notorietate frumoasei australiene. "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love at First Sight", "Come into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Învingatoare în lupta cu cancerul de sân de care a suferit, artista a revenit în forţă anul acesta cu un nou album, numit "X", care va fi promovat în cadrul turneului KYLIEX2008, ce va include, pentru prima data în cariera lui Kylie şi România.

Legendara trupă rock Iron Maiden, formată din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain, va concerta la Bucureşti pe 4 august 2008, pe Stadionul Cotroceni, spectacolul făcând parte din turneul "Somewhere Back in Time".

În februarie 2008, Iron Maiden va lansa un dublu DVD, "Live After Death", ce cuprinde imagini filmate în martie 1985, în timpul celor 4 concerte sold-out susţinute în Long Beach Arena din Los Angeles, în cadrul turneului Powerslave. "Live After Death" nu a fost disponibil în ultimii 15 ani, această reeditare fiind aşteptată de fanii din întreaga lume.

CONCERTE ÎN CAPITALĂ:  

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close