Antena 3 CNN Show Showbiz La Reina Mala - Dan Tomescu, primul DJ travesti din România (FOTO)

La Reina Mala - Dan Tomescu, primul DJ travesti din România (FOTO)

La Reina Mala - Dan Tomescu, primul DJ travesti din România (FOTO)
06 Noi 2008   •   18:12

Puţină varietate în cluburile bucureştene nu strică. Asta a gândit Dan Tomescu, care s-a autointitulat "primul DJ travesti din România". Şi ca proiectul să capete o formă cât mai exotică, acesta a inventat şi un nume de scena pe măsură: La Reina Mala (Regina cea Rea!).

Dan Tomescu nu este un novice în peisajul cluburilor din Capitală, am fost informaţi prin intermediul unui comunicat de presă. În urmă cu opt ani, acesta a înfiinţat prima trupă de travesti din ţară: Divas. Mai mult, apariţiile în seriale de televiziune îl recomandă ca expert în arta spectacolului şi nu numai.

Şi cum primul DJ travesti din România nu se putea limita la cluburile de pe meleagurile noastre, primele sesiuni de Mix ale acestuia au avut deja loc la Paris şi Madrid. Totuşi, fanii house-ului comercial nu trebuie să fie dezamăgiţi. Îl/O vor putea auzi pe Dj La Reina Mala şi în cluburile din România. Dar, atenţie! Organizatorii de evenimente ar trebui să se grăbească, deoarece agenda primului DJ travesti din România este deja plină până la refuz.
Antena3.ro

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close