Antena 3 CNN Show Showbiz Laura Lavric nu renunță la procesul cu sora ei: "Atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea"

Laura Lavric nu renunță la procesul cu sora ei: "Atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea"

Laura Lavric nu renunță la procesul cu sora ei: "Atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea"
Sursa foto: Foto: Facebook/Laura Lavric
29 Mai 2017   •   10:59

Chiar dacă sunt surori, au devenit duşmance de moarte. Laura Lavric nu vrea să uite şi să ierte faptul că sora ei, Ecaterina Traian, a târât-o, în 2012, într-un scandal-monstru. 

Potrivit Click.ro, aceasta a declarat la TV că artista “mergea cu bărbaţi pe cadouri şi bani”, iar pentru acest fapt Laura Lavric a dat-o în judecată. “Mi-a zis să o iert după ce mi-a distrus sufletul”, a afirmat vedeta.

La 70 de ani, când ar putea să-şi vadă liniştită de carieră şi de familie, Laura Lavric e nevoită să se războiască în instanţă cu propria soră, stabilită de ani buni în Canada. 
Tot scandalul a început după ce Ecaterina Traian a declarat într-o emisiune TV că Laura Lavric se prostitua în SUA, pe bani, parfumuri şi bijuterii. Solista a dat-o în judecată pentru calomnie şi îi cere surorii mai mici daune morale de 100.000 de euro.

Deşi procesul e pe rol, pârâta a revenit la sentimente mai bune şi încearcă să obţină iertarea surorii. “O să fie rău pentru cea care m-a umilit. Eu nu ştiu ce mai face sora mea, dar ştiu că acum a început să îşi ceară iertare de la noi prin mesaje. Mi-a zis să ne iertăm că ne-am jignit una pe cealaltă. Am iertat-o de atâtea ori. Sunt lucruri care se pot ierta şi lucruri care nu se pot ierta. Nu vreau să o iert şi trebuie să plătească pentru ce a zis. Procesul merge în continuare! Am spus că, atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea, pentru că mi-a distrus sufletul. Mi-a făcut şi băiatul incult şi golan, iar acum vine şi ne cere iertare.”, a adăugat Laura Lavric.

×
Subiecte în articol: proces sora familie calomnie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close