Antena 3 CNN Show Showbiz Laurette, revoltată după ce a văzut în ce hal i-a fost externat bunicul: „Nu am cuvinte! În ce țară trăim”

Laurette, revoltată după ce a văzut în ce hal i-a fost externat bunicul: „Nu am cuvinte! În ce țară trăim”

Modelul Laurette se arată extrem de revoltată de ce se întâmplă în spitalele din România.

Laurette, revoltată după ce a văzut în ce hal i-a fost externat bunicul: „Nu am cuvinte! În ce țară trăim”
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Iun 2020   •   14:25

Vedeta a prezentat pe pagina sa de Facebook cum arată bunicul său după 10 zile de stat în Spitalul Județean Brăila. 

Omul a ieșit plin de vânătăi, după ce fusese internat din cauza unui preinfarct. În plus, Laurette susține că nu este singurul lucru revoltător.

„Bunicul meu!!!Atasez aceste poze sa vedeți in ce tara trăim si in ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare ,in Braila la spitalul județean. Săptămâna trecută am fost in vizita la bunicul meu care ,a fost luat cu ambulanta acum câteva zile deoarece a facut ,un preinfarct, a venit salvarea luat dus la spital ,internat.

Evident ca nimeni din familie nu a fost lăsat sa între sa l viziteze , mâncarea este Dusa bolnavilor ca la porci ,paturi de tot rahatul nu mai vorbim de mâncare si tratament . In ce tara trăim ? De ce mai plătim asigurare medicală ?? Cum sa externezi un bătrân in halul acesta ??? Doamne Dumnezeule ce oameni sunteti ?? Cum ati putut sa va puteți joc de un bătrân in acest fel ???Mie scârbă de sistemul medical ramanesc .Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu in halul acesta ar trebui sa Răspundă pentru , bătaia asta de joc?!! Hal de medici vai de capul vostru !!!Spital de rahat si medici de tot

Rasul ,va bateți joc de oamenii care stau ,in fata spitalului . Nu am cuvinte !!!Am rămas efectiv socata cand l am vazut in starea asta externat .Multumim domnului doctor Nițu de la medicală etajul 4 spitalul județean Braila ,unde oameni sunt tratări ca animalele”, scrie Laurette pe pagina sa de Fcebook.

×
Subiecte în articol: laurette
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close