Antena 3 CNN Show Showbiz Led Zeppelin, în turneu cu un nou vocalist

Led Zeppelin, în turneu cu un nou vocalist

Led Zeppelin, în turneu cu un nou vocalist
03 Noi 2008   •   15:43

În luna august apăreau primele zvonuri conform cărora legendara trupă Led Zeppelin lucrează la un nou material discografic. Acestea erau alimentate de Jason Bonham, fiul fostului baterist al formaţiei Led Zeppelin, John Bonham. Acesta i-a ţinut locul tatălui său cu ocazia concertului aniversar susţinut anul trecut în Londra.

De asemenea, zvonurile referitoare la un nou material discografic alături de Jason erau confirmate de Jimmy Page şi John Paul Jones.

Cu toate acestea, la sfârşitul lui septembrie Robert Plant infirma vehement o eventuală reuniune şi un evwentual turenu, precizând că nu are alte planuri în afara celor stabilite pentru promovarea proiectului comun derulat cu Alison Krauss.

Trupa Led Zeppelin este totuşi gata de un nou turneu, împreună cu un nou vocalist. O sursă anonimă apropiată grupului a declarat către Billboard că primul pe lista potenţialilor vocalişti este Myles Kennedy, cunoscut pentru proiectele Alter Bridge şi Creed.

Acesta ar fi fost prezent în studio alături de chitaristul Jimmy Page, basistul John Paul Jones şi toboşarul Jason Bonham în câteva ocazii diferite. Într-un interviu recent acordat BBC Joh Paul Jones a confirmat intenţia grupului de a concerta în cadrul unui turneu, dar nu a făcut nicio referire la Myles Kennedy.

Dacă lucrurile merg în această direcţie, este interesant de urmărit reacţia fanilor şi numele noului proiect. Este greu de crezut că fanii înrăiţi ar accepta identitatea Led Zeppelin cu o altă voce decât a lui Robert Plant.

Sursa foto: flickr.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close