Antena 3 CNN Show Showbiz Leo Iorga a murit. Declarația șocantă făcută de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: „Am crezut că e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsă pentru că am păcătuit mai demult”

Leo Iorga a murit. Declarația șocantă făcută de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: „Am crezut că e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsă pentru că am păcătuit mai demult”

Leo Iorga a murit. Declarația șocantă făcută de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: „Am crezut că e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsă pentru că am păcătuit mai demult”
02 Noi 2019   •   13:03

Leo Iorga a murit. Legenda rock Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo şi Compact, a murit la vârsta de 54 de ani, după ce s-a luptat timp de opt ani cu cancerul.

Leo Iorga a murit. În urmă cu ceva timp, artistul a acordat un interviu în care a vorbit despre boala sa, dar și despre credință și apropierea de Dumnezeu.

Leo Iorga a murit. “Este vorba de lucrurile spirituale pe care fiecare trebuie să le aibă în vedere, și dialogul permanent cu Divinitatea, personal, fie la biserică unde se invocă Sfântul Duh, fie acasă, fie prin rugăciune… cea mai adâncă meditație cu puțină.

Leo Iorga a murit. Cu certitudine m-am apropiat mai mult de Dumnezeu de când m-am îmbolnăvit. La început am crezut că e vorba de un stigmat, este vorba de un fel de pedeapsă pentru că am păcătuit mai demult, ei… după 6 ani, citind și studiind, mi-am dat seama că Dumnezeu n-a creat lumea ca să o distrugă, ci oamenii au făcut lucrul asta de-a lungul istoriei, să bage frică în tine ca să îți fie teamă de cler, nu de biserică, atenție.

Leo Iorga a murit. Cred că, încet-încet, lumea de astăzi ar trebui reorientată spre credința adevărată, să vină la biserică cu inimă deschisă, spre lumină și iubire, acolo unde se află Iisus Hristos pentru noi, creștinii”,  a declarat Leo Iorga pentru stirilekanald.ro.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close