Antena 3 CNN Show Showbiz Leonard Cohen concertează la Bucureşti, începând cu ora 20:00

Leonard Cohen concertează la Bucureşti, începând cu ora 20:00

Leonard Cohen concertează la Bucureşti, începând cu ora 20:00
04 Sep 2009   •   09:37

Leonard Cohen va cânta în această seară pentru a doua oară pentru români. Concertul, care va începe la 20:00, pe Stadionul Tineretului, Iolanda Balaş Soter, face parte din turneul World Tour 2009 şi promovează albumul "Live in London", lansat în luna martie.

Leonard Cohen va cânta pentru români timp de trei ore. În tot acest timp, cântăreţul în vârstă de aproape 75 de ani va lua o singură pauză, de 25 de minute.

Concertul lui Leonard Cohen, de la Bucureşti nu va mai avea loc în Piaţa Constituţiei, cum a fost anunţat iniţial, ci pe stadionul Iolanda Balaş. Preţul biletelor este de 124 lei, 248 de lei şi 399 de lei, în funcţie de categorie.

Organizatorii pun la dispoziţia spectatorilor autobuze care vor pleca din Piaţa Constituţiei, spre Stadionul Tineretului, unde va cânta artistul canadian. În autobuze se va urca numai cu biletul pentru concert. Cursele vor circula de la ora 17:30.

Leonard Cohen a cerut, ca şi anul trecut, să nu se fumeze pe stadion cât timp va cânta. Cântăreţul a mai solicitat organizatorilor ca la cabina din spatele scenei să se pună draperii la geamuri.

Cântăreţul canadian a mai susţinut un concert cu casa închisă, în toamna anului trecut, în Capitală. Peste 10.000 de români au venit atunci să-l vadă în concert pe Leonard Cohen.

Canadianul a intrat în lumea muzicii în anul 1967, când a lansat albumul Songs Of Leonard Cohen.

"Dance Me To The End of Love", "Suzanne" sau "Everybody Knows" sunt doar câteva din melodiile cunoscute iubitorilor de muzică de pe toate meleagurile.

Cohen este şi autorul unui număr impresionant de volume de versuri, bine primite de critică.

Antena 3




×
Subiecte în articol: Leonard Cohen concert
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close