Antena 3 CNN Show Showbiz Liceenii sunt pe primul loc în box-office-ul american

Liceenii sunt pe primul loc în box-office-ul american

Liceenii sunt pe primul loc în box-office-ul american
27 Oct 2008   •   11:51

În Statele Unite pe prima poziţie în topul celor mai vizionate filme s-a clasat în acest weekend ?High School Musical 3: Senior Year? regizat de Kenny Ortega.

Acesta a mai lucrat în trecut cu nume mari din industria showbiz-ului, Madonna, Cher, Gloria Estefan şi Elton John, şi a regizat episoade ale serialelor de succes ?Gilmore Girls?, ?Ally McBeal? şi ?Chicago Hope?.

Se spune despre el că, dacă prinde pe platoul de filmare pe cineva căscând, îl amendează cu un dolar şi donează banii adunaţi astfel fundaţiei de caritate ?Make a Wish?.

?High School Musical 3: Senior Year? urmăreşte povestea aceloraşi personaje, Troy şi Gabriella, aflaţi de această dată în ultimul an de liceu, şi care pun în scenă un musical alături de prietenii lor pentru a-şi lua la revedere de la o etapă din viaţa lor şi pentru a-şi exprima temerile şi speranţele legate de viitor.

Filmul a avut încasări de 42 milioane de dolari în prima săptămână de la lansarea sa în Statele Unite. La noi filmul este aşteptat pe 14 noiembrie, până atunci însă puteţi urmări mai jos trailerul, pentru a decide dacă mergeţi să-l vedeţi sau staţi acasă:



Pe locul doi se află ?Saw V?, un thriller în regia lui David Hackl, aflat la primul film ca regizor principal. El a mai lucrat ca regizor secund la celelalte filme din Seria Saw.

În ?Saw V? Mark Hoffman (interpretat de Costas Mandylor), odată un om în slujba legii, i se alătură temutului ucigaş în serie Jigsaw, fiind urmărit cu tenacitate de agentul Strahm (Scott Patterson).

Filmul, al cărui trailer îl puteţi urmări mai jos, a scos din buzunarele americanilor 30,5 milioane de dolari doar în weekendul trecut.



Pe locul trei se află filmul care a ocupat poziţia de top săptămâna trecută, ?Max Payne?, cu Mark Wahlberg în rolul principal. Tradiţionala confruntare între bine şi rău a avut încasări de 7 milioane de dolari weekendul trecut, iar de la lansare a totalizat 29,7.



Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close