Antena 3 CNN Show Showbiz Lil' Wayne şi Coldplay, favoriţi la premiile Grammy

Lil' Wayne şi Coldplay, favoriţi la premiile Grammy

Lil' Wayne şi Coldplay, favoriţi la premiile Grammy
04 Dec 2008   •   21:43

Rapperul Lil' Wayne şi trupa Coldplay domină nominalizările pentru premiile Grammy. Ei au fost propuşi la câte şase catgorii muzicale. Distincţiile muzicale americane vor fi decernate la începutul lunii februarie.
Lista nominalizărilor celei de-a 51-a gale Grammy a fost prezentată într-un cadru special, un concert organizat la Los Angeles. Printre vedetele invitate să cânte s-au aflat Celine Dion şi Mariah Carey.
La categoria cel mai bun album al anului, favoriţi sunt cei de la Coldplay, cu Viva la Vida. Ei se vor bate, printre alţii, cu rapper-ului Lil Wayne dar şi cu cei de la Radiohead.
Coldplay concurează şi la cel mai bun album pop, alături de veteranii de la Eagles.
La Secţiunea rock sunt nume grele. Black Ice al celor de la AC\DC va concura pentru un premiu cu Metallica şi al lor Death Magnetic.
Chiar dacă nu a fost nominalizată la nici o categorie, Christina Aguilera a fost invitată să cânte la concertul care precedă premiile Grammy. Ea a vorbit şi despre experienţa de mamă.
"Este un lucru dificil, sigur, dar am ştiut că aşa va fi atunci când mi-am propus să am primul copil. Nu aveam de gând să renunţ la ceea ce eram înainte să am copilul. Cred că este important faptul că am crezut în acest lucru, mai ales pentru a-i da un exemplu fiului meu şi să aflu ce scopuri va avea în viitor"
Premiilor Grammy vor avea loc la Los Angeles n februarie.
Antena3

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close