Antena 3 CNN Show Showbiz Lindsay Lohan şi Eddie Murphy, laureaţii premiilor Zmeura de Aur

Lindsay Lohan şi Eddie Murphy, laureaţii premiilor Zmeura de Aur

Lindsay Lohan şi Eddie Murphy, laureaţii premiilor Zmeura de Aur
24 Feb 2008   •   11:18

În ajunul galei premiilor Oscar, în California au fost decernate sâmbătă nedoritele distincţii Zmeura de Aur, pentru cele mai proaste realizări cinematografice. Palmaresul din acest an este dominat de două filme: "I Know who killed me" şi "Norbit", şi de vedetele lor - Lindsay Lohan şi Eddie Murphy. Premiile Zmeura de Aur au fost anunţate în absenţa laureaţilor, potrivit unei tradiţii foarte rar încălcate. După un an catastrofal, cu arestări pentru conducere în stare de ebrietate şi posesie de droguri, Lindsay Lohan s-a ales nu cu o singură Zmeură, ci cu două.

Performanţa s-a datorat filmului "I Know Who Killed Me", în care Lindsay joacă rolul a două surori gemene. Mai experimentat decât colega sa, Eddie Murphy a jucat, în "Norbit", trei roluri. Şi a "încasat" tot atâtea Zmeure de Aur - inclusiv distincţia pentru rol secundar feminin, deoarece unul din personaje este în travesti. Murphy a stabilit astfel un record absolut al premiilor.

De remarcat că "Norbit" este nominalizat şi la Oscar, pentru machiaj. Dar marele record a fost înregistrat tot de filmul cu Lindsay Lohan, cu nu mai puţin de opt trofee Zmeura de Aur, faţă de numai şapte recoltate de alte filme, la ediţii anterioare. "I Know Who Killed Me" a primit, între altele, premiile pentru regie, scenariu şi bineînţeles distincţia supremă - cel mai prost film al anului.

"Cred că Lindsay Lohan ar trebui să citească scenariul înainte de a semna un contract. Pentru binele ei, sper că nu citise scenariul acestui film, că l-a lăsat pe impresar să negocieze, şi, oricine ar fi acel impresar, eu aş scăpa de el", a declarat John Wilson, fondatorul premiilor Zmeura de Aur.

Premiile Zmeura de Aur, sau "Razzie", sunt acordate din 1980, cu o zi înaintea Oscarurilor.

Antena 3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close