Antena 3 CNN Show Showbiz Lindsay Lohan vine în România (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

Lindsay Lohan vine în România (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

Lindsay Lohan vine în România <font color=red>(GALERIE FOTO ŞI VIDEO)</font>
23 Iul 2007   •   17:26

Una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood, Lindsay Lohan, va fi ocupată în această toamnă cu filmările pentru ?Dare to love me?, un film de dragoste care va fi turnat în România. A trecut cu brio de o perioadă ceva mai rebelă din viaţa ei şi e decisă acum să-şi vadă de carieră. Proaspăt ieşită de la o clinică de dezintoxicare, Lindsay Lohan va fi personaj principal în filmul de dragoste ?Dare To Love Me?.

Conform revistei People, actriţa americană a început deja să ia lecţii zilnice de tango. Filmul este povestea unei legende a tango-ului, Carlos Gardel, îndrăgostit de o prostituată. Acţiunea se petrece în Buenos Aires, în anii 1920 şi se axează pe relaţia dintre Gardel şi această femeie. Zvonurile din jurul acestei producţii au început încă de anul trecut, atunci când Shakira era una din favorite pentru rolul principal.

Se pare că ea a renunţat la acest contract fiind înlocuită de nimeni alta decât Lindsay. Lohan nu e străină de obiceiurile româneşti, mai ales că a fost inamica numărul unu a fotomodelului Alina Puşcău, cu care s-a bătut pentru regizorul american Brett Ratner.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

LINSDAY LOGAN VA FILMA ÎN ROMÂNIA 

Observator

×
Parteneri
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
x close