Antena 3 CNN Show Showbiz Linkin Park ? trupa anului la gala premiilor MTV Europe

Linkin Park ? trupa anului la gala premiilor MTV Europe

Linkin Park ? trupa anului la gala premiilor MTV Europe
02 Noi 2007   •   16:51

Avril Lavigne a fost marea vedetă a galei premiilor MTV Europe, desfăşurată la Munchen. Tânăra interpretă canadiană a primit două trofee: pentru cea mai bună solistă şi pentru ?melodia care creează dependenţă?. Printre laureaţi s-au mai numărat Tokyo Hotel, Rihanna sau Muse. Nominalizaţi la cinci categorii, băieţii de la Tokyo Hotel au câştigat premiul la categoria Inter Act, mai exact trupa cu cea mai bună interactivitate cu fanii şi în general. Cântăreţii au oferit un spectacol impresionant.

Campioana vânzărilor de albume din acest an, Avril Lavigne, a fost încoronată cu cele mai preţuite distincţii. Ea a fost numită artista anului, iar single-ul ?Girlfriend? a fost desemnat cel mai bun cântec. A fost, se pare, seara interpretelor canadiene. Nelly Furtado a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun album, ?Loose?. Acesta a fost vândut deja şapte milioane de exemplare. Candidată, fără succes, la titlul de artista anului, Rihanna s-a consolat cu premiul pentru ?muzică urbană?. Mai mult succes a avut Amy Winehouse, care a primit trofeul pentru cea mai bună reprezentaţie.

Trupa anului a fost declarată Linkin Park, iar băieţii de la Muse au primit premiul pentru cea mai bună reprezentaţie live. Maestrul de ceremonii al ediţiei din acest an a fost rapperul american Snoop Dogg. Şi trupa românească Firma a fost în Germania, la premiile MTV, nominalizată la categoria New Sounds of Europe. Băieţii au fost la un pas să ia premiul, dar estonienii s-au mişcat mai repede. Deşi nu au câştigat marele premiu, cei de la Firma sunt mulţumiţi că piesa ?Baby is Crying? a plăcut. Firma a concurat în finală cu încă două trupe. Câştigătoare a fost Bedwetters, din Estonia.

Album - Nelly Furtado, Loose
Inter Act - Tokio Hotel
Artist's Choice (desemnat de MTV) - Amy Winehouse
Most Addictive track - Avril Lavigne, Girlfriend
Video Star - Justice, D.A.N.C.E
Rock Out - 30 Seconds to Mars
Band - Linkin Park
Ultimate Urban - Rihanna
Headliner - Muse
Solo - Avril Lavigne
New sounds of Europe - Bedwetters (Estonia)
Free Your Mind (desemnat de MTV) - Anton Abele
Best Romanian Act - Andreea Bănică

Observator

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close