Antena 3 CNN Show Showbiz Linkin Park vor concerta în vară în România

Linkin Park vor concerta în vară în România

Linkin Park vor concerta în vară în România
04 Mar 2008   •   16:31
Linkin Park vin în România! Cunoscuta trupă rock va susţine un concert la Bucureşti, în vară, însă nu se cunoaşte încă data la care va avea loc show-ul şi nici locul. Anunţul venirii Linkin Park în ţară a fost făcut de reprezentanţii Music Management, cei care vor organiza evenimentul. Potrivit acestora, formaţia a semnat deja contractul. Perioada concertului formaţiei americane va fi, cel mai probabil, în iulie-august.

Linkin Park a câştigat titlul de cea mai bună trupă la MTV Music Awards, pe 1 noiembrie. Formaţie de Nu Metal, care provine din California, Linkin Park a luat naştere în 1996, iar de atunci a vândut peste 50 de milioane de albume. Printre succese se numără şi două premii Grammy.

Primul succes în mainstream l-a dobândit în 2000, odată cu albumul de debut, ?Hybrid Theory?. Următorul album de studio, ?Meteora?, a ajuns în Billboard 200 şi a fost urmat de un turneu mondial. Cel mai nou album, ?Minutes to Midnight?, a fost lansat în mai 2007 şi reprezintă un nou capitol pe plan muzical. Albumul a fost vândut în 625.000 de exemplare, încă din prima săptămână.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close