Antena 3 CNN Show Showbiz Loredana deschide concertul George Michael

Loredana deschide concertul George Michael

Loredana deschide concertul George Michael
22 Mai 2007   •   23:08

Loredana va deschide show-ul George Michael, ce va avea loc pe 31 mai, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti. Cântăreaţa îi va avea la rândul său ca invitaţi în deschidere pe cei din trupa Simplu. Dacă show-ul George Michael va fi acompaniat de o orchestră de aproximativ 40 de membri şi backing vocals, cel al Loredanei, intitulat "Loredana Pop Greatest Hits", va fi acompaniat de mai bine de 20 de oameni şi va dura aproximativ 30 de minute.

Ca şi şi starul britanic, care va interpreta marile hituri din cei 25 de ani de carieră ai săi, precum "Careless Whispers", "Freedom", "Fast Love", "Jesus to A Child", "Father Figure", Loredana va cânta de piesele ei foarte cunsocute şi apreciate de public - "O fată singură în noapte", "Tomilio", "Iubirea mea".

Este foarte posibil ca Loredana sa cânte în deschiderea concertului susţinut de George Michael o piesă specială - "Copiii sirenelor", un duet între Loredana de acum şi Loredana cea de la trei ani, cu vocea sa înregistrată pe casetofonul tatălui său.

Biletele pentru concertul pe care George Michael îl va susţine la Bucureşti mai pot fi cumpărate doar online, pewww.bileteonline.ro sau din librăriile Diverta din Bucureşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close