Antena 3 CNN Show Showbiz "Madagascar: Escape 2 Africa", pe prima poziţie în box-office-ul românesc

"Madagascar: Escape 2 Africa", pe prima poziţie în box-office-ul românesc

"Madagascar: Escape 2 Africa", pe prima poziţie în box-office-ul românesc
02 Dec 2008   •   19:10

"Madagascar 2/ Madagascar: Escape 2 Africa" a ocupat prima poziţie în box office-ul românesc, la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 426.528 de lei.
"Madagascar 2", care prezintă noile aventuri ale simpaticelor personaje din filmul original, a adus în cinematografele româneşti 24.930 de spectatori. Filmul spune povestea lui Alex (Ben Stiller), Melman (David Schwimmer), Gloria (Jada Pinkett Smith), Marty (Chris Rock), King Julien (Sacha Baron Cohen), Maurice (Cedric The Entertainer), a pinguinilor (Tom Grath, Christopher Knights, Chris Miller) şi a cimpanzeilor (Conrad Vernon), care se află la mare depărtare, pe coastele îndepărtate ale Madagascarului. Cuprinşi de dorul de casă, newyorkezii au pus la cale un plan trăsnit ca să poată reuşi.

Premiera "Un ghem de minciuni/ Body of Lies", regizat de Ridley Scott, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, s-a clasat pe locul al doilea în box office-ul de weekend-ul trecut. Filmul reia tema agenţilor CIA ce urmăresc terorişti, şi a avut încasări de183.105 lei şi 11359 de spectatori.
Poziţia a treia a fost ocupată de "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", liderul de weekend-ul trecut, cu încasări de 96.346 de lei şi 5.473 de spectatori.
Pe locul al patrulea în box office-ul de weekend-ul trecut s-a clasat premiera "Cicatricea/ Scar", cu încasări de 46.427 de lei şi 1.536 de spectatori. Filmul spune povestea unei femei care, după ce a fost torturată în tinereţe de un criminal în serie, trebuie să se întoarcă în oraşul natal, unde se va întâlni chiar cu omul care a terorizat-o.
"Liceul muzical: anul absolvirii/ High School Musical 3: Senior Year" s-a clasat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend-ul trecut, cu încasări de 41.523 de lei şi 2.780 de spectatori. Filmul este regizat de Kenny Ortega, din distribuţia peliculei făcând parte Zac Efron şi Vanessa Anne Hudgens.
În total, în weekend, cinematografele au avut încasări de 1.020. 521 de lei şi 60.315 spectatori.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close