Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna a depus actele pentru adoptarea unui al doilea copil din Malawi

Madonna a depus actele pentru adoptarea unui al doilea copil din Malawi

Madonna a depus actele pentru adoptarea unui al doilea copil din Malawi
Sursa foto: Madonna
27 Mar 2009   •   11:29

Madonna intenţionează să adopte un al doilea copil din Malawi. Asta în ciuda controverselor apărute în legătură cu primul său copil înfiat din acest stat.

Mai multe organizaţii care luptă pentru drepturile copiilor din această ţară s-au opus primei adopţii. Acestea au acuzat Guvernul că a încălcat legea privind adopţiile internaţionale, care prevede faptul că cetăţenii străini nu au dreptul de a adopta copii din Malawi.

Potrivit unui oficial guvernamental din Malawi citat de Reuters, Madonna urmează să facă o vizită în această ţară. Ea a depus deja actele necesare în vederea adopţiei, iar pe 30 martie va avea loc prima audiere în acest caz.

În vizita sa, Madonna va fi însoţită de David, fiul ei adoptat din Malawi. Avocatul cântăreţei americane nu a făcut deocamdată nici o declaraţie în acest sens.

Organizaţia de caritate a Madonnei, Raising Malawi, va începe, în curând, lucrările pentru o şcoală de fete. Construcţia şcolii o va costa pe cântăreaţă mai multe milioane de dolari.

Mai mulţi oficiali din Malawi susţin că Madonnei îi va fi mult mai dificil să adopte un al doilea copil,după ce a divorţat de regizorul britanic Guy Ritchie, la sfârşitul anului trecut.

După divorţ, Madonna s-a implicat într-o relaţie cu modelul brazilian Jesus Luz. Însă, fericirea ei nu a durat prea mult. Cântăreaţa a pus capăt relaţiei după numai trei luni. Diva i-a dat papucii după ce ar fi aflat că Jesus, în vârstă de 22 de ani, o înşeală. Iar diva muzicii pop şi-a luat din nou zborul spre tărâmurile "celibatului."

Madonna şi fostul ei soţ au împreună doi fii: Rocco, în vârstă de opt ani şi David, băiatul adoptat din Malawi. Madonna mai are o fiică, Lourdes, născută în 1996.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close