Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna ar putea ajunge în Bucureşti la ora 18.00. Vezi ce străzi vor fi închise pentru concert (VIDEO)

Madonna ar putea ajunge în Bucureşti la ora 18.00. Vezi ce străzi vor fi închise pentru concert (VIDEO)

Madonna ar putea ajunge în Bucureşti la ora 18.00. Vezi ce străzi vor fi închise pentru concert (VIDEO)
Sursa foto: madonna
25 Aug 2009   •   10:10

A mai rămas o singură zi până la concertul Madonnei în România şi Capitala face ultimele pregătiri pentru concertul anului. Surse din rândul organizatorilor susţin că vedeta va ajunge marţi, în jurul orei 18.00 în Bucureşti.

Între timp, se fac ultimele lucrări la scena din parcul Izvor şi autorităţile îşi pun la punct planul de organizare. Cei care au deja bilet la concertul divei trebuie să ştie că accesul în zona de spectacol va începe în jurul orei 17.00 şi se va face pe 80 de porţi, 40 fiind situate pe Splaiul Independenţei, în zona Izvor, 20 pe Bulevardul Naţiunilor Unite şi alte 20 pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu.

Concertul Madonnei îi va afecta şi pe cei care nu sunt fanii divei, dar au drum prin centrul Bucureştiului miercuri seară. Asta pentru că mai multe străzi vor fi închise traficului rutier. De aceea, atât cei care merg la concert, cât şi ceilalţi sunt sfătuiţi să folosească mijloacele de transport în comun. De altfel, programul acestora a fost prelungit până la ora 2.00 dimineaţa.

Lista străzilor închise:

-Strada Silfidelor
-Strada Elie Radu
-Strada Anghel Saligny
-Strada Ilfov
-Strada Dr. Răureanu
-Splaiul Independenţei (parţial)
-Calea Victoriei (parţial)
-Calea Plevnei (parţial)
-Bdul Unirii (parţial)
-Bdul Libertăţii (parţial)
-Bdul Naţiunilor unite (parţial)



Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan a arătat că un efectiv de 4000 de persoane a fost mobilizat pentru a asigura siguranţa celor care vor participa la spectacol şi pentru a preîntâmpina producerea de furturi sau agresiuni. Opte echipaje kinotehnice (cu câini antrenaţi- n.r.) vor patrula în zonă.

Spectatorii vor trece prin patru filtre ale jandarmilor, accesul cu aparate de fotografiat profesioniste sau umbrele fiind interzis. Organizatorii îi sfătuiesc pe oameni să vină cu pelerine de ploaie, în caz de vreme rea.

Comercializarea produselor alcoolice este strict interzisă în perimetrul unde se desfăşoară concertul, dar şi la magazinele din jur, pe o rază de circa 1 kilometru.

La concertul Madonnei sunt aşteptaţi aproximativ 70.000 de oameni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna concert restricţii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close