Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna, încă în România. Diva ar putea rămâne în ţară până sâmbătă

Madonna, încă în România. Diva ar putea rămâne în ţară până sâmbătă

Madonna, încă în România. Diva ar putea rămâne în ţară până sâmbătă
Sursa foto: Madonna
27 Aug 2009   •   08:37

Extaz pentru unii, dezamăgire pentru alţii, la spectacolul susţinut miercuri seară de diva pop Madonna în Parcul Izvor din Capitală. Peste 70.000 de oameni au urmărit showul, care a început cu 20 de minute întârziere, la 21.50 de minute. Un spectacol fascinant, dar o organizare slabă, spun cei care au participat la eveniment. Supăraţi, unii au plecat chiar înainte de terminarea concertului. Alţii au spus la ieşire că a meritat aşteptarea. Unii au acuzat-o pe Madonna chiar de discriminare susţinând că, indirect, diva a făcut poporul român, popor de romi.

În privinţa programului Madonnei la Bucureşti, secretomanie maximă. Diva pop ar fi trebuit să părăsească România joi, cu destinaţia Sofia, însă momentul plecării ei nu este cunoscut deocamdată. Unele surse afirmă că aceasta şi-ar fi prelungit şederea în România până sâmbătă. Între timp se pare că ar dori să viziteze Bucureştiul, deoarece s-a arătat impresionată de Palatul Parlamentului.

Deşi se vehicula că va părăsi ţara noastră imediat după concert, aceasta s-a reîntors la hotelul Radisson Sas de pe Calea Victoriei din Bucureşti unde se află şi acum. Singurul amănunt care se cunoaşte este acela că diva a stins lumina în camera sa aproximativ la ora 03.30, iar acum se odihneşte pentru a fi în formă maximă sâmbătă, când va concerta pe stadionul Vasil Levski din Sofia.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna concert Parcul Izvor
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close