Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna îşi începe noul turneu mondial, cu melodii inspirate din muzica românească

Madonna îşi începe noul turneu mondial, cu melodii inspirate din muzica românească

Madonna îşi începe noul turneu mondial, cu melodii inspirate din muzica românească
21 Aug 2008   •   19:38

Madonna îşi începe noul turneu mondial. Artista a dezvăluit că partea "gipsy" a concertului va fi inspirată din muzica şi dansurile româneşti. Organizatorii spun că va fi un turneu incendiar, aşa că dacă vreţi să îl vedeţi, ar fi bine să vă grăbiţi. La Atena, de exemplu, biletele s-au vândut în primele două zile după punerea în vânzare.

Primul concert va începe sâmbătă în Marea Britanie. Fiecare show va avea patru decoruri diferite: clasic, strălucitor, rave şi în stil gipsy. Coregrafia şi unele melodiile vor fi inspirate din dansurile populare româneşti. Partea clasică şi cea strălucitoare a concertelor vor purta amprenta anilor '90, în timp ce rave va avea influenţe orientale.

Peste 250 de oameni se vor asigura că totul e bine pus la punct în turneul numit Sticky and Sweet. Şi asistenţii vedetei vor avea mult de lucru. Madonna a anunţat deja că va purta opt ţinute în timpul fiecărui concert. Printre piesele care vor putea fi auzite se numără hituri precum Human Nature, Vogue sau Like a Prayer.

Toate acestea au însă şi un preţ. Cel mai ieftin bilet costă cel puţin 100 de euro, iar pentru un loc pe scaun fanii trebuie să plătească dublu. Artista nu va ajunge şi în România însă agenţiile de turism s-au pregătit deja pentru marele eveniment. Puteţi cumpăra un sejur la Paris, care include şi concertul din septembrie, pentru aproape 1.000 de euro, sau unul la Viena, la jumătate de preţ. Nu sunt de neglijat nici concertele din Muntenegru sau Grecia însă trebuie să vă grăbiţi dacă vreţi să mai găsiţi bilete.

Antena 3

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close