Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna nu încetează să-şi surprindă fanii (VIDEO şi GALERIE FOTO)

Madonna nu încetează să-şi surprindă fanii (VIDEO şi GALERIE FOTO)

Madonna nu încetează să-şi surprindă fanii <font color=red>(VIDEO şi GALERIE FOTO)</font>
16 Aug 2007   •   20:18

A trecut de prima tinereţe şi încă mai surprinde lumea cu abilitatea de a se re-inventa. Madonna a împlinit joi 49 de ani. Face orice ca să îşi menţină energia. Zilele trecute, când se afla într-un avion spre Statele Unite, ea şi-a injectat vitamine fără să se ascundă de privirile surprinse ale pasagerilor. De aproape 25 de ani, Madonna are un succes uriaş. Nimeni nu ar fi putut prezice că artista se va bucura de o carieră atât de lungă. A debutat în muzică la începuturile anilor '80 şi a devenit cu timpul cea mai populară cântăreaţă a tuturor timpurilor. Cu o carieră considerată, în unanimitate de critici, controversată. A şocat lumea cu videoclipuri erotice, cu o viaţă tumultoasă şi apariţii publice surprinzătoare. Toate aceste ingrediente i-au adus critici vehemente, dar şi mult succes.

Deşi lumea o cunoaşte de pe podium, Madonna cochetează şi cu alte domenii. Este actriţă, regizează filme artistice şi documentare.

Copiii săi au inspirat-o şi s-a apucat de scris cărţi pentru cei mici. N-a devenit cea mai apreciată scriitoare, dar lucrarea Madonnei s-a vândut destul de bine.

Deşi mai are un pas până la 50 de ani, Madonna rămîne o sursă de inspiraţie pentru adolescente. Multe vor să aibă succesul ei şi să ajungă în topul celor mai bine îmbrăcate vedete din lume.
DIVA LA 49 DE ANI -

Observator

MADONNA de-a lungul timpului

×
Parteneri
Val de aer polar peste România!
x close