Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna schimbă prefixul. Diva împlineşte 50 de ani

Madonna schimbă prefixul. Diva împlineşte 50 de ani

Greu de crezut, dar legendara solista împlineşte sâmbătă 50 de ani. La vârsta la care alţi muzicieni pop mai sunt prezenţi doar în paginile de scandal, Madonna îi uimeşte pe critici cu forma sa excelentă şi pregăteşte un nou turneu mondial. Într-o carieră de câteva decenii, Madonna a ştiut să rămână mereu în centrul atenţiei.

Madonna schimbă prefixul. Diva împlineşte 50 de ani
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2008   •   15:15

Născută într-o familie de origine italiană, cu opt copii, din Michigan, Madonna Louise Ciccone s-a mutat, la doar 17 ani, la New York, pentru a deveni dansatoare. Ea nu a întârziat să-şi facă auzită şi vocea, iar în 1983 a scos primul album intitulat chiar „Madonna”. Era începutul unui şir de succese care nu s-a încheiat nici acum.

Pe lângă muzică, Madonna şi-a încercat puterile în cinematografie şi mai ales în provocarea scandalurilor. În 1989, videoclipul „Like a Prayer” a fost condamnat de Vatican. Trei ani mai târziu, Madonna s-a lăsat fotografiată în atitudini provocatoare pentru albumul „Sex”. În 1996, interpretarea din „Evita” i-a adus Globul de Aur, după câteva roluri mai puţin reuşite de pe urma cărora s-a ales cu titlul de „Cea mai proastă actriţă a anilor '80”.

Căsătorită cu regizorul britanic Guy Ritchie, cu 10 ani mai tânăr, Madonna este astăzi o respectabilă mamă de familie cu trei copii, dintre care unul adoptat din statul african Malawi. Cu venituri estimate la 400 de milioane de dolari în întreaga carieră, ea ar putea foarte bine să se mai odihnească, dar nici nu se gândeşte la aşa ceva. Pe 23 august, Madonna va începe un nou turneu mondial, cu un spectacol care include şi un cântec folcloric românesc.

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close