Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna se luptă din greu pentru a adopta un copil din Malawi

Madonna se luptă din greu pentru a adopta un copil din Malawi

Madonna se luptă din greu pentru a adopta un copil din Malawi
Sursa foto: madonna
31 Mar 2009   •   23:54

Madonna se luptă cu toată lumea pentru a înfia încă un copil din Malawi. Activiştii pentru drepturile omului şi bunica orfanei se opun cu vehemenţă. Mai mult, ei sunt convinşi că datorită faimei sale internaţionale, diva se bucură de tratament special.

Madonna îşi foloseşte toate armele pentru a crea senzaţia că poate da unui orfan un cămin stabil şi călduros. Până acum câteva zile, zbuciumul din viaţa amoroasă a divei a făcut deliciul presei de scandal. Acum, artista a lăsat toul la o parte pentru a obţine custodia orfanei din Malawi.

Luni, a depus actele la tribunal pentru a începe procesul de adopţie. Apoi şi-a luat copiii de mână - pe Lourdes şi pe David Banda - şi a mers să viziteze un orfelinat, pentru construcţia căruia a donat fonduri.

Activiştii pentru drepturile omului sunt însă de neclintit. ?Ne uităm la ceea ce se întâmplă şi suntem foarte îngrijoraţi că în acest proces este vorba numai despre răpirea unui copil. Trebuie să redefinim graniţa dintre adopţia unui copil şi răpirea lui?, a declarat Mavuto Bamsi, activist pentru drepturile omului.

Tribunalul din Malawi a anunţat că va da verdictul vineri. Fetiţa dorită de Madonna se numeşte Mercy James şi are 4 ani. Este orfană de ambii părinţi şi a fost lăsata la orfelinat de bunica ei.

Femeia susţine, însă, că a dat copila în grija statului numai pentru o perioadă de şase ani. Deşi nu are condiţii să-şi crească nepoata, nu vrea nici în ruptul capului să i-o lase Madonnei.

Observator

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close