Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna şi-a anulat concertul din Franţa. Au murit două persoane care lucrau la scena cântăreţei

Madonna şi-a anulat concertul din Franţa. Au murit două persoane care lucrau la scena cântăreţei

Madonna şi-a anulat concertul din Franţa. Au murit două persoane care lucrau la scena cântăreţei
17 Iul 2009   •   21:22

Madonna şi-a anulat concertul de la Marsilia după ce doi oameni au murit zdrobiţi de scena pe care ar fi trebuit să cănte ea. Alţi şapte au fost răniţi. Cei 60.000 de francezi care işi luaseră bilete îşi vor primi banii înapoi. Organizatorii de la Bucureşti au emoţii de teamă ca incidentul să nu afecteze şi showul din România.

50 de oameni munceau joi seară, pe stadionul din Marsilia, la instalarea scenei pe care urma să cânte Madonna. Deodată, însă, una dintre cele patru macarale, care ridicau acoperişul scenei, a intrat în balans şi s-a prăbusit. Odată cu ea, întreaga scenă.

"Este prea devreme să ne pronunţăm exact în legătură cu ce s-a întâmplat aici. Vom face fotografii şi vom interoga martorii. Întreaga structură s-a prăbuşit şi avem de a face cu o situaţie foarte complexă. Este prematur să spunem ce a dus la producerea acestui dramatic accident", a declarat unul dintre investigatori.

La locul accidentului au venit 30 de autospeciale şi 80 de pompieri. De sub dărâmături au scos cadavrul unui francez în vârstă de 53 de ani. Alţi doi au fost transportaţi în stare gravă la spital. Unul dintre ei a murit joi noapte. Este vorba de un britanic în vârstă de 32 de ani. Alţi opt oameni au suferit răni uşoare, iar 36 sunt în stare de şoc.

Îndurerată, Madonna a transmis, la scurt timp, un mesaj pe site-ul său oficial: ?Am primit tragica veste şi sunt devastată. Rugăciunile mele se îndreaptă către cei răniţi şi familiile lor, împreună cu toata simpatia mea pentru cei afectaţi de această ştire cumplită?.

Concertul pe care Madonna trebuia să-l susţină duminică pe stadionul Velodrome din Marsilia a fost anulat. 60 de mii de oameni erau aşteptaţi la eveniment. Următorul concert va avea loc pe 21 iulie, la Barcelona. Pe 26 august, Madonna va ajunge şi la Bucureşti, dar pe o altă scenă, spun organizatorii.

?După cum ştiti Madonna are două scene pe care le alternează. Această scenă care a fost folosită la Marsilia a mai fost utilizată şi nu au fost probleme. Dacă structura scenei a fost afectată, ea nu va mai fi folosită în restul turneului?, a declarat Dragoş Chiscoci, unul dintre organizatori.

Mai bine de 80% din biletele pentru concertul din parcul Izvor au fost vândute. În total, sunt aşteptaţi în jur de 70.000 de oameni.

Observator

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close