Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna şochează prin ţinută la premiera filmului ?Filth & Wisdom?

Madonna şochează prin ţinută la premiera filmului ?Filth & Wisdom?

Madonna şochează prin ţinută la premiera filmului ?Filth & Wisdom?
16 Oct 2008   •   10:43

La premiera din Statele Unite a peliculei pe care a regizat-o, ?Filth & Wisdom?, Madonna a reuşit să stârnească polemici nu atât datorită talentului său regizoral, cât mai degrabă prin ţinuta abordată. Diva de 50 de ani a fost aspru criticată pentru că a folosit nişte pantofi Chanel având în loc de toc replici ale unor revolvere.

Grupuri care militează împotriva violenţei au criticat aspru decizia Madonnei de a da o notă glam violenţei, într-o perioadă în care Marea Britanie, ţara adoptivă a cântăreţei, se confruntă cu creşteri alarmante ale deceselor în rândul tinerilor, ca urmare a folosirii armelor de foc sau a armelor albe.



Dee Edwards, co-fondatoarea organizaţiei de caritate ?Mothers Against Murder and Aggression? a declarat: ?Sunt dezgustată de acest lucru. Nu este modă, nu este stil, este propagandă care încurajează folosirea armelor de foc, făcându-le să pară inofensive. În fiecare zi mor copii care urmare a folosirii armelor. Aş vrea să intre într-o morgă sau într-un spital purtând pantofii aceia şi să vadă toţi aceşti copii care şi-au pierdut viaţa din cauza armelor."

Pantofii controversaţi nu sunt încă de vânzare, ei vor apărea în colecţia de primăvară Chanel 2009, la un preţ estimat la 2.200 de dolari.

Disputa creată în jurul problemei morale legată de încurajarea violenţelor printr-un stil vestimentar controversat a reuşit să distragă atenţia de la două greşeli majore ale Madonnei. Criticii au remarcat că trecuse destul de multă vreme de când artista făcuse o vizită unui stilist, părul ei nefiind vopsit la rădăcină cam de prea mult timp, iar buza superioară fiind acoperită de un puf care nu o avantaja deloc.



La premiera filmului "Filth & Wisdom" au venit o mulţime de staruri, printre care Naomi Watts, Jessica Alba, Brooke Shields şi Lindsay Lohan.

Antena3.ro

Sursa foto: Dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close