Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna vine la Bucureşti cu antrenorul personal şi trei bucătari (VIDEO)

Madonna vine la Bucureşti cu antrenorul personal şi trei bucătari (VIDEO)

Madonna vine la Bucureşti cu antrenorul personal şi trei bucătari (VIDEO)
Sursa foto: Madonna
13 Aug 2009   •   23:12

Madonna vine la Bucureşti cu propriul ei orăşel, să nu se simtă stingheră. Oamenii divei îl construiesc în Parcul Izvor şi aduc acolo inclusiv echipamente de gimnastică şi decoraţiuni. Au mai rămas mai puţin de două săptămâni până când Madonna cântă la Bucureşti.

Peste 3.500 de metri pătraţi vor fi puşi la dispoziţia divei lângă Casa Poporului. Aici vor fi amenajate cabine pentru ea şi cei 30 de oameni ai ei. Iar asta nu e tot.

Madonna va veni cu antrenorul personal, iar în zona de backstage va fi amenajată o mică sală de gimnastică, după cum susţin organizatorii.

Echipamentele vor fi aduse chiar de Madonna. Vedeta este pasionată şi de jogging, aşa că nu ar fi exclus să o vedem alergând prin Parcul Izvor înainte de concert. Şi chiar dacă este într-un turneu mondial, diva nu îşi neglijează nici alimentaţia.

Trei bucătari vor găti pentru Madonna. Cântăreaţa a cerut ca în cabine să nu fie nici urmă de carne sau alcool. Ceaiul de mentă va fi la discreţie, la fel şi renumita apă Kaballah, pe care Madonna cheltuieşte lunar 10 mii de dolari şi despre care se spune că alungă deochiul.

Madonna va sosi la Bucureşti cu un avion privat şi va fi însoţită atât de cei patru copii, cât şi de iubitul ei, fotomodelul brazilian de doar 22 de ani, Jesus Luz. Echipamentele tehnice vor ajunge mai devreme.

Scena pe care Madonna va susţine primul ei concert în România este cea pe care vedeta va cânta joi seară la Praga. Şi ar trebui să ajungă la Bucureşti la începutul săptămânii viitoare.




Observator


×
Subiecte în articol: Madonna concert
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close