Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna vrea să-l facă vecin "de lux" pe tânărul ei iubit, Jesus

Madonna vrea să-l facă vecin "de lux" pe tânărul ei iubit, Jesus

Madonna vrea să-l facă vecin "de lux" pe tânărul ei iubit, Jesus
Sursa foto: Madonna
09 Oct 2009   •   19:49


Relaţia dintre Madonna şi mai tânărul ei iubit, modelul brazilian Jesus Luz, devine din ce în ce mai serioasă. Mai nou, diva pop intenţionează să-i cumpere acestuia un apartament de aproape trei milioane de dolari, situat la doi paşi de casa ei.

Madonna demonstrează că niciun sacrificiu financiar nu e prea mare, atunci când la mijloc sunt sentimentele pentru iubitul ei. Aşa că diva şi-a sunat gentul imobiliar şi l-a rugat să găseasacă locuinţa perfectă pentru Jesus. I-a dat mână liberă să cheltuiască aproape trei milioane de dolari pentru luxosul apartament.

A pus însă o singură condiţie: locuinţa lui Jesus să fie la doi paşi de casa ei din cartierul newyorkez Upper East Side. Şi pentru că vorbim despre un cadou, casa va fi cumpărată pe numele lui Jesus.

Recent, Madonna şi Jesus au declarat că nu exclud posibilitatea de a se căsători. Mai mult, diva spunea în luna august că Jesus este dragostea vieţii ei şi că nu o interesează relaţiile cu bărbaţii de vârsta ei, deoarece aceştia sunt de cele mai multe ori "căsătoriţi, divorţaţi, morocănoşi, graşi şi au chelie". De aceea, îl preferă pe Jesus, mai tânăr cu 30 de ani decât ea.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Madonna apartament lux
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close