Antena 3 CNN Show Showbiz Mama copilului nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger este menajera familiei

Mama copilului nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger este menajera familiei

Mama copilului nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger este menajera familiei
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Mai 2011   •   23:25

Scandalul din familia lui Arnold Schwarzenegger ia o turnură tot mai demnă de o telenovelă. Jurnaliştii americani au aflat cine este mama copilului nelegitim al fostului guvenator, unde aveau loc întâlnirile lor amoroase şi de când ştia Arnold că fiul menajerei este şi fiul lui.

Femeia care l-a făcut pe Terminator să-şi piardă capul este departe de standardele hollywoodiene. Fotografiile pe care Mildred Baena, sau Patty, cum îi spun prietenii, le postează pe site-urile de socializare, înfăţişează o hispanică blondă, foarte bronzată şi cu forme generoase.

Cu adevărat şocante sunt însă imaginile în care apare alături de fiul său, date publicităţii de mai multe site-uri din Statele Unite. Băiatul seamănă izbitor cu Arnold Schwarzenegger.

Are aproape 14 ani şi este de o seamă cu mezinul lui Arnold şi al soţiei sale, Maria Shriver. Jurnaliştii americani punctează maliţios că soţia şi amanta actorului au fost însărcinate în aceeaşi perioadă.

Reporterii au scos la iveală şi alte detalii ale relaţiei intime dintre Arnold şi fosta menajeră. Patty şi-a început campania de seducţie la sfârşitul anilor `90, partidele de sex aveau loc chiar în reşedinţa familiei Schwarzenegger, iar Arnold a aflat că este tatăl copilului abia când băiatul avea câţiva ani.

 


×
Subiecte în articol: Arnold Schwarzenegger scandal menajera fiu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close