Antena 3 CNN Show Showbiz Mama lui Michael Jackson a obţinut, definitiv, custodia celor trei copii ai megastarului

Mama lui Michael Jackson a obţinut, definitiv, custodia celor trei copii ai megastarului

Mama lui Michael Jackson a obţinut, definitiv, custodia celor trei copii ai megastarului
Sursa foto: jackson
04 Aug 2009   •   16:10

Mama lui Michael Jackson, Katherine, a reuşit să obţină, definitiv, custodia celor trei copii ai megastarului. Mama primilor doi copii, Debbie Rowe, a renunţat la orice pretenţie în schimbul dreptului de a-i vizita. Bătălia pentru averea lui Michael Jackson nu şi-a găsit încă rezolvarea şi va continua, probabil, mai multe luni.

În testamentul din 2002, Michael Jackson cerea ca, dacă i se va întâmpla ceva, cei trei copii să rămână în grija mamei sale, Katherine. După moartea artistului, Debbie Rowe, mama primilor doi copii, şi-a exprimat intenţia de a-i creşte dar nu a formulat o cerere oficială în acest sens. În cele din urmă, ea a ajuns la o înţelegere cu familia Jackson, ceea ce a uşurat decizia judecătorului. Debbie Rowe nu a asistat la audierea de luni, dar avocatul său i-a adus elogii deosebite.

Debbie a primit dreptul de a-şi vizita copiii, dar nicio sumă de bani în plus faţă de alocaţia, considerabilă, obţinută la divorţul din 1999.

Audierea nu a fost, totuşi, lipsită de surprize: unul dintre medicii lui Michael, Arnold Klein, a cerut, fără succes, "să fie implicat" în creşterea şi îngrijirea copiilor. Potrivit unor zvonuri pe care nici el nu le-a respins explicit, Klein ar fi adevăratul tată biologic al copiilor.

Tot luni, judecătorul a aprobat aproape integral alocaţiile financiare solicitate de Katherine Jackson pentru ea şi cei trei copii.

Soarta averii megastarului rămâne mai greu de stabilit. Katherine a renunţat să-i conteste pe cei doi administratori desemnaţi prin testament, dar mai trebuie soluţionat un litigiu asupra ultimelor concerte ce urmau să fie susţinute de Michael.

Între timp, medicul personal al megastarului, Conrad Murray, este scos basma curată de ziariştii cotidianului britanic The Sun. Aceştia susţin că Michael a murit în urma unei injecţii cu un calmant puternic, făcute de un asistent în timp ce doctorul dormea. Cântăreţului îi fusese, însă, administrat, anterior, şi un anestezic foarte periculos, iar combinaţia celor două medicamente i-a fost fatală, afirmă sursa citată.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson copii custodie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close