Antena 3 CNN Show Showbiz Mama Oanei Zăvoranu, dispusă să se împace cu aceasta, dacă divorţează de Pepe (VIDEO)

Mama Oanei Zăvoranu, dispusă să se împace cu aceasta, dacă divorţează de Pepe (VIDEO)

Mama Oanei Zăvoranu, dispusă să se împace cu aceasta, dacă divorţează de Pepe (VIDEO)
Sursa foto: Zavoranu
29 Apr 2009   •   22:17

Mărioara Zăvoranu este gata să-i dea Oanei toţi banii înapoi. Cu o singură condiţie însă. Să divorţeze de Pepe. Oana spune că nu are de gând să-l lase pe soţul ei, dar tot speră să obţină ce este al ei, cu orice preţ. Miercuri a început un nou proces împotriva mamei sale, unul penal de această dată.

A trecut Paştele, a reînceput răboiul. Blindată de hârtii Oana s-a dus miercuri dimineaţă la parchet şi a făcut toate demersurile pentru începerea acţiunii penale. Oana spune că dovezile furnizate procurorilor i-ar putea trimite mama după gratii.

?Înşălăciunea se plăteşte de la 6 luni la 10,12 ani, nu ştiu exact. Abuzul de încredere la fel şi sunt mai multe lucruri care se leagă de acest act? a spus Oana Zăvoranu presei.

?Sunt foarte revoltată pentru că nu eu am pus-o pe mama mea să facă acte false. Ea putea să fie mulţumită că a avut un copil care în anul 2000 fără niciun fel de problemă i-a dat tot ceea ce avea? a adăugat ea.

Mama ei îşi susţine însă nevinovăţia şi susţine că singura modalitate ca cele două să cadă la pace e dacă Oana divorţează de Pepe.



Observator

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close