Antena 3 CNN Show Showbiz Manelistul Costi Ioniţă, responsabil pentru succesul trupei de pop-rock Blaxy Girls

Manelistul Costi Ioniţă, responsabil pentru succesul trupei de pop-rock Blaxy Girls

Manelistul Costi Ioniţă, responsabil pentru succesul trupei de pop-rock Blaxy Girls
03 Oct 2008   •   12:34

Din luna iulie a acestui an adolescenţii au avut printre piesele preferate una interpretată de o trupă autohtonă, Blaxy Girls.

Piesa ?If you feel my love? a celor 5 fete a avut un succes aproape imediat şi a început să fie difuzată în heavy rotation la majoritatea posturilor de radio. Soundul grupului este de pop-rock curat, fără artificii sau partituri surprinzătoare.

Surpriza apare atunci când afli cine a compus piesa şi cine este producătorul fetelor: nimeni altul decât Costi Ioniţă. Implicat adesea în scandaluri de plagiat şi cunoscut ca un mare amator de manele, datorită colaborării sale cu Adrian Copilul Minune şi datorită licenţei obţinute pentru postul de televiziune Mynele TV, Costi Ioniţă este ?geniul? din spatele succesului formaţiei Blaxy Girls.



Probabil, dacă acest lucru s-ar fi ştiut din start, Blaxy Girls nu ar fi beneficiat de aceeaşi promovare, cu toate că fetele par să aibă ceva talent. Fiecare dintre ele cântă la un instrument, au apărut în cadrul semifinalei din acest an a Cerbului de Aur şi de curând au susţinut un concert în Arad în faţa a câteva mii de oameni care au fredonat piesa împreuna cu ele, oprindu-le la final pentru a le cere autografe.

Vineri de la ora 16:00 fetele de la Blaxy Girls au fost invitate în ?Observator?, unde Rucsy, Amalia, Cristina, Ana şi Gela au povestit mai multe despre noul album care va fi lansat în această toamnă de Roton şi despre cum este să fii un adolescent de succes.

Blaxy Girls, la Observatorul Antenei 1





Blaxy Girls - If you feel my love



Sursa foto: bestmusic.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close