Antena 3 Show Showbiz Manowar va concerta vara aceasta pentru prima dată în Bucureşti

Manowar va concerta vara aceasta pentru prima dată în Bucureşti

15 Feb 2008   •   09:58
Manowar va concerta vara aceasta pentru prima dată în Bucureşti

Formaţia americană de heavy metal Manowar va concerta la Bucureşti, pe 7 iulie, informează organizatorii evenimentului, Kompas Events. ?Am ales trupa Manowar deoarece este un standard al muzicii metalice din lume, o trupă care cântă în special pentru fani şi nu neapărat pentru bani?, a declarat Dumitru Sohan, de la Kompas Events.

Trupa s-a format în anul 1980 şi a devenit faimoasă pentru piesele pe teme din mitologia scandinavă. Trupa a fost inclusă în Guinness Book of World Records în 1984 pentru cea mai zgomotoasă reprezentaţie, record pe care tot ei au încercat să îl doboare de mai multe ori. Deşi trupa nu a fost niciodată cotată ca având un foarte mare succes comercial, are foarte mulţi fani dedicaţi în întreaga lume.

Cel mai recent album Manowar este "Gods of War", lansat anul trecut, primul dintr-o serie de materiale discografice dedicate diferiţilor zei ai războiului din diverse mitologii. "Gods of War" se referă în principal la Odin, regele zeilor din mitologia norvegiană.

MANOWAR ? HEART OF STEEL, LIVE ÎN LISABONA

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close