Antena 3 CNN Show Showbiz Medicul acuzat de uciderea lui Michael Jackson va susţine că artistul s-a sinucis

Medicul acuzat de uciderea lui Michael Jackson va susţine că artistul s-a sinucis

Medicul acuzat de uciderea lui Michael Jackson va susţine că artistul s-a sinucis
Sursa foto: michael jackson
05 Apr 2010   •   15:37

Avocaţii lui Conrad Murray, medicul acuzat de uciderea cântăreţului Michael Jackson, intenţionează să susţină în timpul apropiatului proces al clientului lor că "regele muzicii pop" şi-ar fi injectat singur anestezicul propofol, care i-a fost în cele din urmă fatal, informează mirror.co.uk citat de Mediafax.

Potrivit site-ului TMZ.com, medicul Conrad Murray va spune judecătorului că Michael Jackson s-a trezit în timp ce el ieşise din camera starului şi că şi-a administrat singur doza de propofol care i-a indus stopul cardiac ce i-a fost fatal.

Michael Jackson îl angajase pe medicul Conrad Murray în perioada în care se pregătea pentru o serie de concerte pe care urma să le susţină la Londra, din iulie 2009. Starul american repeta intens în fiecare zi şi îl întâlnea pe Conrad Murray seară de seară, pentru tratament de recuperare. Medicamentele prescrise de medicul Conrad Murray îl ajutau pe Michael Jackson să adoarmă.

"Apărarea va susţine că Michael Jackson a luat recipientul de pe noptieră, şi-a făcut injecţia şi apoi a scăpat recipientul pe covor", spune o sursă citată de tabloidul britanic The Mirror.

Aceasta este cea mai recentă "teorie" care se zvoneşte în presă în ceea ce priveşte moartea neaşteptată a "regele muzicii pop". De curând, bodyguardul Alberto Alvarez a spus că medicul Conrad Murray a întrerupt manevrele de resuscitare a starului şi a amânat momentul în care a sunat la serviciul de urgenţă pentru a avea timp să ascundă mai multe flacoane de medicamente.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson medic sinucidere
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close