Antena 3 CNN Show Showbiz Mel Gibson va juca în rolul principal dintr-un film, după o pauză de şase ani

Mel Gibson va juca în rolul principal dintr-un film, după o pauză de şase ani

Mel Gibson va juca în rolul principal dintr-un film, după o pauză de şase ani
29 Apr 2008   •   16:30

Celebrul actor Mel Gibson, care nu a mai jucat în rolul principal al unui film din 2002, si de care nu s-a mai auzit mare lucru din 2006, când a fost implicat într-un scandal legat de băutură, va putea fi urmărit din nou pe marile ecrane din toată lumea. Starul holywoodian va interpreta rolul unui detectiv în filmul "Edge of Darkness", un thriller bazat pe un miniserial al BBC, conform publicaţiei Daily Variety.

Ultimele roluri ale lui Gibson au fost cele din filmele "Signs" şi "We Were Soldiers." În 2004 a regizat peliculele "The Passion of the Christ" şi, în 2006, "Apocalypto."

TRAILER-UL FILMULUI SIGNS

Cel din urmă a avut premiera la scurtă vreme după ce Gibson a fost arestat, fiind acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, nu departe de casa sa din Malibu.

În timpul incidentului, Mel Gibson a urlat la poliţiştii care l-au oprit, că evreii sunt ?responsabili pentru toate războaiele din lume?. La scurtă vreme însă şi-a cerut scuze pentru afirmaţiile sale, s-a întâlnit cu lideri ai evreilor, şi a urmat un program de dezalcoolizare.

Gibson se va afla de cealaltă parte a legii în filmul "Edge of Darkness," interpretându-l pe un poliţist care descoperă corupţia sistemului în timp ce investighează moartea fiicei sale. Filmările vor începe în oraşul american Boston, în luna august a acestui an.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close