Antena 3 CNN Show Showbiz Meryl Streep şi Kate Winslet, favorite la premiul Oscar pentru interpretare feminină

Meryl Streep şi Kate Winslet, favorite la premiul Oscar pentru interpretare feminină

Meryl Streep şi Kate Winslet, favorite la premiul Oscar pentru interpretare feminină
Sursa foto: Meryl Streep si Kate Winslet
05 Feb 2009   •   12:33

Meryl Streep şi Kate Winslet sunt marile favorite la premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină, anunţă Reuters. Totuşi, cursa pentru Oscar rămâne deschisă, luând în considerare că Academia de film americană a luat, în repetate rânduri, decizii controversate.
Anul acesta, Premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin este disputat de cinci actriţe: Anne Hathaway ("Rachel Getting Married"), Angelina Jolie ("Schimbul/ Changeling"), Melissa Leo ("Frozen River"), Meryl Streep ("Doubt"), Kate Winslet ("Cititorul/ The Reader").
Potrivit criticilor de specialitate, 2009 ar putea fi anul lui Kate Winslet. Deşi a fost nominalizată de cinci ori, Winslet nu a primit, până în prezent, niciun premiu Oscar. Meryl Streep este o altă favorită la câştigarea premiului Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină.
Winslet a fost foarte lăudată de critici şi de public, în repetate rânduri, atât pentru rolul din "Cititorul", cât şi pentru cel din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road".
Meryl Streep este deja deţănătoarea a două premii Oscar, după ce a fost nominalizată de14 ori.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kate Winslet premiile Oscar
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close