Antena 3 CNN Show Showbiz Metallica, în misiune: A fost lansat un site dedicat viitorului album

Metallica, în misiune: A fost lansat un site dedicat viitorului album

Metallica, în misiune: A fost lansat un site dedicat viitorului album
13 Mai 2008   •   18:24

Cu prilejul noului album, care va apărea după o pauză de cinci ani, Metallica lansat un web site. Albumul va avea lansarea oficială în luna septembrie a acestui an. Pe site-ul denumit
Mission: Metallica pot fi ascultate, în avans, fragmente din viitorul album al renumitei formaţii. "Experience the new album before it`s done" (experimentează noul album înainte de a fi terminat), este mesajul cu care sunt întâmpinaţi cei care vizitează pagina web.

Astfel, fanii renumitei formaţii pot urmări un videoclip postat pe site, în care protagonişti sunt membrii Metallica, în timp ce înregistrează pentru noul album. De asemenea, cei care se abonează pe site pot ajunge în culise, la concertele trupei din această vară, în urma unui concurs organizat în acest sens.

Mai mult, fanii "înrăiţi" ai Metallica pot beneficia de o copie a noului album în chiar ziua lansării, tonuri de apel pentru telefoane mobile, fotografii de la concerte, sau călătorii la studioul de înregistrare al formaţiei, totul prin "Mission Metallica: Platinum".



Metallica va concerta în acest an la Bucureşti, pe 23 iulie. Înainte de a ajunge la noi în ţară, rockerii vor pleca în turneu din 14 mai, mai întâi în SUA, şi, din 28 mai, în Europa, primul concert fiind susţinut la Chorzow, în Polonia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close