Antena 3 CNN Show Showbiz Metallica va concerta în România pe 23 iulie. Concertul Manowar, amânat

Metallica va concerta în România pe 23 iulie. Concertul Manowar, amânat

Metallica va concerta în România pe 23 iulie. Concertul Manowar, amânat
03 Apr 2008   •   11:15

Metallica, una dintre cele mai faimoase formaţii rock din istorie, va reveni în România, după aproape zece ani. Formaţia va susţine la 23 iulie un concert, pe Stadionul Cotroceni, informeazã organizatorii evenimentului, citaţi de Mediafax. Metallica a anunţat încă de la începutul acestui an că va susţine un turneu european, cu date în ţări precum Belgia, Spania sau Bulgaria, dar până în acest moment au existat doar zvonuri despre un concert în România.

Pe site-ul oficial al formaţiei a fost postat un mesaj, în limba română care anunţă evenimentul care va avea loc la noi în ţară.

"Salutări la început de aprilie! Suntem deosebit de încântaţi să vă anunţăm că vom reveni în Bucureşti, România, pentru a doua oara în istoria Metallica! Mai exact, în data de 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti, în cadrul turneului european din aceasta vară", se arată în comunicatul de pe site denumit "Înapoi în Bucureşti".

METALLICA - NOTHING ELSE MATTERS, LIVE ÎN ROMÂNIA, 1999

Cu zece ani în urmă, pe 9 iunie 1999 Metallica a susţinut unul dintre cele mai mediatizate şi aşteptate concerte de după 1989, aşteptat cu nerăbdare de toţi fanii români ai cunoscutei formaţii americane.

Concertul intitulat "The Garrage Remains the Same" a avut loc pe stadionul Lia Manoliu şi a rămas până la ora actuală una dintre cele mai apreciate apariţii pe scena muzicii rock din România.

Metallica este considetară a fi cea mai de succes formaţie Heavy-Metal din întreaga lume. A luat fiinţă în anul 1981 reuşind, de atunci, să vândă peste 95 de milioane de discuri în toată lumea.

Concertul trupei rock Manowar care urma să aibă loc pe 7 iulie, la Bucureşti, va fi reprogramat, conform declaraţiilor oficialilor firmei organizatoare a evenimentului, citată de Rompres.

"Concertul va fi reprogramat, iar data şi locaţia exactă vor fi comunicate săptămâna viitoare", a precizat Sorin Săraru, sales manager al firmei Kompas Events.

Formaţia s-a format în SUA, în anii '80 şi îi are în componenţă pe Eric Adams (voce), Joey DeMayo (chitară, bas, clape), Karl Logan (chitară şi clape) şi Scott Columbus (tobe şi percuţie).

Antena3.ro

×
Parteneri
Protest spontan la Guvern. Zeci de angajaţi cer salarii mai mari
x close