Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson ?a avut doi iubiţi homosexuali?

Michael Jackson ?a avut doi iubiţi homosexuali?

Michael Jackson ?a avut doi iubiţi homosexuali?
Sursa foto: michael jackson
14 Iul 2009   •   08:24

Michael Jackson a avut cel puţin doi iubiţi homesexuali şi uneori ieşea deghizat ca femeie pentru întâlniri secrete în camere de motel, conform unei noi cărţi. Starul ar fi fost îndrăgostit ?la nebunie ? de un muncitor în construcţii pe jumătate asiatic şi ar fi mai avut o aventură cu un ospătar de la Hollywood .

Scriitorul Ian Halperin pretinde în biografia sa neoficială că ?pratic toată lumea ? din anturajul lui Jackson ştia că artistul este homosexual.

Relaţia lui Jackson cu muncitorul în construcţii, care avea în jur de 20 de ani, a început în Las Vegas în 2007, conform lui Halperin.

?El şi-a părăsit rar locuinţa, dar când o făcea, potrivit unui din cei mai apropriaţi confidenţi ai lui Jackson, o făcea pentru a-şi întâlni iubitul la un motel. Michael părăsea casa deghizat, adesea îmbrăcat în femeie într-un motel din Vegas rău famat. Michael era falit. El se chinuia să îşi hrănească copiii. Era tot ce îşi putea permite?, pretinde scriitorul.

Al doilea bărbat era un actor în devenire, care lucra ca ospătar, care a vizitat reşedinţa din Hollywood a cântăreţului în fiecare noapte timp de trei săptămâni, cât a durat relaţia lor, arată Halperin .

Comentariile autorului, din cartea "Fără mască: Anii finali ai lui Michael Jackson", au fost prezentate de The Sun.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close