Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson a fost înmormântat, la şapte săptămâni de la moartea sa

Michael Jackson a fost înmormântat, la şapte săptămâni de la moartea sa

Michael Jackson a fost înmormântat, la şapte săptămâni de la moartea sa
Sursa foto: Michael Jackson
10 Aug 2009   •   17:07


Michael Jackson a fost îngropat, în secret, la şapte săptămâni de la moartea sa, în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Cel puţin asta susţine avocatul familiei, citat de presa britanică.

Apar şi tot mai multe zvonuri despre viaţa sa. Unul dintre doctorii care l-a tratat susţine că i-a prescris acestuia medicamente care sa-i tempereze pornirile sexuale în preajma copiilor.

Avocatul familiei Jackson a declarat că ceremonia de înmormântare a megastarului a fost una intimă. Daily Mirror susţine că ceremonia a avut loc la cimiturul Forest Lawn din Los Angeles.

Acelaşi avocat a ţinut să dezmintă informaţiile potrivit cărora un prieten al lui Michael, Mark Lester, ar fi tatăl biologic al lui Paris. Mark Lester, un fost actor britanic şi prieten apropiat al lui megastarului, cel pe care copiii îl ştiau drep naş, susţine că ar fi tatăl biologic al fetei. Bărbatul zice că acum 13 ani a donat spermă, la cererea artistului, după ce acesta i-a mărturisit că îşi doreşte copii.

Un alt zvon cu privire la viaţa megastarului se referă la medicamentele care îi erau administrate. Unul dintre medicii care l-a tratat pe Michael Jackson susţine că i-a prescris acestuia medicamente care sa-i tempereze pornirile sexuale in preajma copiilor. Medicamentul Depo Provera este de obicei dat pedofililor si violatorilor şi i-a fost recomandat artistului de către doctorul Alimorad Farshchian, care s-a arătat îngrijorat de comportamentul lui Michael.

Tratamentul ar fi trebuit să îi reduca artistului cantitatea de testosteron, mai precizează sursa citată.

Antena 3


×
Subiecte în articol: michael jackson inmormantat los angeles
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close