Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson a murit cu o oră înainte de sosirea ambulanţei (VIDEO)

Michael Jackson a murit cu o oră înainte de sosirea ambulanţei (VIDEO)

Michael Jackson a murit cu o oră înainte de sosirea ambulanţei (VIDEO)
Sursa foto: Michael Jackson
17 Aug 2009   •   10:31

Informaţie şocantă legată de moartea lui Michael Jackson. Megastarul era mort de mai bine de o oră, atunci când a ajuns ambulanţa la casa lui. Informaţia-şoc a fost dezvăluită de jurnaliştii de la News of the World, care au reuşit să vadă un raport al paramedicilor.

Potrivit documentului prezentat de jurnalişti, starul nu avea puls şi nu respira în momentul în care medicii au ajuns la locuinţa sa. Mai mult, trupul neînsufleţit al lui Michael ar fi zăcut cel puţin timp de o oră în dormitorul său, înainte de sosirea paramedicilor. Totul este confirmat şi de un prieten al familiei Jackson.

Asemenea dezvăluiri nu fac decât să arunce încă o umbră de îndoială asupra doctorului personal al lui Michael. Conrad Murray susţine că ambulanţa l-a găsit pe megastar în viaţă. El a mai declarat că Michael a fost resuscitat în drum spre spital.

Conform aceleiaşi publicaţii, doctorul Murray a insistat ca Michael să fie resuscitat chiar şi la spital, deşi era evident că megastarul încetase de mult din viaţă. Doctorul personal al lui Michael era disperat, tocmai pentru că ştia că ar fi urmat să fie investigat în cazul acestei morţi. Dacă s-ar fi consemnat că Michael a murit în spital, atunci el ar fi scăpat basma curată. Avocatul doctorului Murray a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Potrivit autopsiilor efectuate, Michael Jackson ar fi murit din cauza unei supradoze de Propofol. Medicamentul mai este cunoscut şi sub numele de Diprivan, fiind un anestezic folosit în chirurgie care induce starea de comă. Specialiştii spun că medicamentul nu este recomandat pentru insomnii pentru că forţează sistemul nervos să intre în repaus. Mai mult, ritmul cardiac şi respirator sunt încetinite.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson moarte Conrad Murray
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close