Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson, dat în judecată de şeicul din Bahrain (VIDEO)

Michael Jackson, dat în judecată de şeicul din Bahrain (VIDEO)

Michael Jackson, dat în judecată de şeicul din Bahrain (VIDEO)
18 Noi 2008   •   12:50

Un fiu al regelui Bahrain l-a dat în judecată pe regele pop Michael Jackson pentru nerespectarea unui acord ce privea înregistrarea unui nou album şi scrierea unei autobiografii.
Bankim Thanki, avocatul şeicului Abdullah bin Hamad al-Khalifa, a declarat în cadrul audierilor la Tribunalul londonez că clientul său a făcut unele plăţi lui Jackson începând cu 2005, printre care 35.000 de dolari pentru plata a diferite utilităţi la Neverland Ranch.
În aprilie 2005, Jackson a cerut un milion de dolari printr-un asistent, avocatul precizând că şeicul a făcut numeroase plăţi. Acesta a precizat că şeicul Abdullah a început să îl sprijine financiare pe Michael Jackson după 2005, când era evidet că starul pop este în serioase probleme financiare.
Primele tranşe ale ajutorului au venit odată cu procesul din 2005 în care starul era acuzat de abuz asupra unui copil. După încheierea procesului, Jackson a petrecut un timp în Bahrain ca invitat al familiei regale, pentru ca în aprilie 2006 un comunicat al companiei muzicale din Bahrain - Two Seas Records să anunţe înregistrarea unui nou album ce urma să fie lansat în 2007.
Şeicul îl dă în judecată acum pe cântăreţ pentru nerespectarea acordului şi recuperarea celor şapte milioane de dolari pe care i-a plătit lui Jackson.
Conform acordului de ?drepturi combinate?, vedeta trebuia să scoată un album, o autobiografie şi o piesă de teatru muzicală.
Jackson contestă validitatea acordului şi crede că şeicul şi cazul deschis se bazează pe o ?greşeală şi o neînţelegere?. În apărarea sa, Jackson susţine că plăţile au fost ?cadouri? şi nici un proiect nu a fost finalizat.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson Bahrain
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close