Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson, înmormântat marţi la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles

Michael Jackson, înmormântat marţi la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles

Michael Jackson, înmormântat marţi la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles
06 Iul 2009   •   23:00

Michael Jackson va fi înmormântat marţi dimineaţă, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Informaţia, deşi citată de agenţiile de presă, nu a fost confirmată de primăria oraşului. Se ştie cu exactitate însă că la Steples Center, în acelaşi oraş, va avea loc, tot marţi, o ceremonie publică în memoria starului.

Un miliard de oameni din toată lumea vor urmări acest eveniment care va începe la 20:00, ora României, şi va fi transmis în direct de televiziunile din întreaga lume. Peste un milion de persoane sunt aşteptate să sosească în Los Angeles. Pe piaţa neagră, se pare că bilete se vând chiar şi cu 20.000 de dolari.

Potrivit tabloidului The Sun, Justin Timberlake, Stevie Wonder sau Diana Ross sunt numai câteva dintre vedetele care vor cânta marţi, la Los Angeles, în memoria lui Michael Jackson. Alături de celebrităţi vor fi şi cei 17.500 din cei peste 1 milion şi jumătate de fani înscrişi au primit bilete la funeraliile publice de la Staples Center. Cei mai mulţi dintre ei au participat la tombolă, însă nu s-au gândit nici o secundă că vor câştiga.

Deocamdată, multe dintre detaliile ceremoniei sunt ţinute secrete de organizatori. Cu toate acestea, sursele jurnaliştilor britanici dezvăluie că, la final, toate vedetele prezente vor cânta împreună cu fanii, Heal The World, una din melodiile care l-a consacrat pe regele pop-ului.

Tot în memoria megastarului, Beyonce, celebra cântăreaţă americană i-a dedicat lui Michael o melodie. "Halo", în traducere în limba română "Aureola" a fost înterpretată în cadrul unui festival pe care Beyolce l-a susţinut în New Orleans.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close