Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson nu a abuzat sexual de Evan Chandler. Începutul sfârşitului pentru starul american

Michael Jackson nu a abuzat sexual de Evan Chandler. Începutul sfârşitului pentru starul american

Michael Jackson nu a abuzat sexual de Evan Chandler. Începutul sfârşitului pentru starul american
08 Iul 2009   •   13:55

După decesul neaşteptat al regelui muzicii pop, Evan Chandler, cel care l-a acuzat pe Michael Jackson că ar fi abuzat sexual de el, a povestit ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Scandalul pe care l-a provocat prin acuzaţiile sale a fost începutul sfârşitului pentru regele muzicii pop, deoarece din acea perioadă tumultoasă a început să ia calmante, de care a devenit dependent în cele din urmă.

În 1993, Chandler îi spusese unui psihiatru şi poliţiei că el şi Jackson au întreţinut raporturi sexuale care au inclus sexul oral. La vremea respectivă băiatul a oferit detalii despre organele genitale ale starului american. Cazul a fost rezolvat în urma unei înţelegeri, pentru 22 de milioane de dolari.

După această poveste Michael Jackson a început să ia calmante, de care a şi devenit dependent ulterior.

Mânat, probabil, de remuşcări, în urma morţii lui Michael Jackson, Evan Chandler a decis să spună în sfârşit adevărul:
?Nu am vrut să mint şi să-l distrug pe Michael Jackson însă tatăl meu m-a silit să nu spun adevărul. Acum nu-i mai pot spune lui Michael cât de rău îmi pare pentru ceea ce s-a întâmplat, iar el nu mă mai poate ierta?, a declarat Evan Chandler pentru Smaknews.com.

Evan Chandler a fost înregistrat în timp ce spunea că ?dacă duc asta până la capăt, voi câştiga în stil mare. Este imposibil să pierd. Voi avea tot ce-mi doresc iar ei vor fi distruşi pentru totdeauna...?

Jordan Chandler, tatăl lui Evan, i-a cerut fiului său să declare că Jackson i-a atins penisul. Jordan Chandler i-a spus apoi unui psihiatru, şi mai târziu poliţiei, că Jackson l-a sărutat pe fiul său, i-a atins organele genitale şi chiar a avut relaţii sexuale cu el.

?Nu mai pot să mint. Michael Jackson nu mi-a făcut absolut nimic, totul se datorează tatălui meu care a dorit să scape de sărăcie în acest fel?, a mai spus Evan.

Michael Jackson, despre acuzaţiile care i-au fost aduse



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close