Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson, pe marile ecrane, în octombrie: Imaginile ultimelor repetiţii vor fi transformate într-un film (VIDEO)

Michael Jackson, pe marile ecrane, în octombrie: Imaginile ultimelor repetiţii vor fi transformate într-un film (VIDEO)

Michael Jackson, pe marile ecrane, în octombrie: Imaginile ultimelor repetiţii vor fi transformate într-un film (VIDEO)
11 Aug 2009   •   23:00


Michael Jackson a murit, a fost îngropat însă a rămas în prim plan. Şi aşa va rămâne cel puţin până în octombrie când megastarul apare pe marile ecrane. Imaginile ultimelor repetiţii ale megastarului vor fi transformate într-un film, care va fi lansat la sfârşitul lunii octombrie.

Columbia Films, o divizie a Sony Pictures a plătit 60 de milioane de dolari pentru a obţine dreptul de a monta pelicula.

Cele peste 80 de ore de scene filmate în culise şi la repetiţii se vor transforma într-un mare succes cinematografic. Asta promite şi speră Columbia Pictures, care a plătit 60 de milioane de dolari pentru realizarea filmului. Pentru ca totul să semene cât mai mult cu un concert adevărat, unele scene vor fi în format 3D.

90% din profit va ajunge la moştenitorii lui Michael.

Cu siguranţă, succesul peliculei va fi alimentat de incertitudinile care înconjoară moartea megastarului. Mai ales că fanii au toate şansele să nu afle niciodată dacă idolul lor a fost ucis de medicamente. Poliţia a trimis presei un comunicat prin care anunţă că nu va da publicităţii rezultatele toxicologice pentru ca anchetatorii de la omucideri să-şi continue investigaţia liniştiţi. Jurnaliştii au tradus imeidta mesajul: da, Michael a fost ucis, dar nu vă spunem cum.

&displayclick=link&width=407&height=324&autostart=false&showicons=true"/>

Observator



×
Subiecte în articol: michael jackson film
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close