Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson va fi înmormântat pe 3 septembrie

Michael Jackson va fi înmormântat pe 3 septembrie

Michael Jackson va fi înmormântat pe 3 septembrie
Sursa foto: Sicriu
22 Aug 2009   •   12:12

Încă o amânare pentru înmormântarea lui Michael Jackson. Familia megastarului a precizat că funeraliile vor avea loc la 3 septembrie. În acest timp continuă atât ancheta asupra morţii lui Michael, cât şi audierile judiciare pentru repartizarea veniturilor sale postume.

Tatăl lui Michael, Joe Jackson, a anunţat, mai întâi, că fiul său va fi înmormântat la 29 august, chiar în ziua când ar fi împlinit 51 de ani. Dar totul s-a amânat pentru că, după cum spunea tot Joe Jackson, familia trebuia, să pună în ordine anumite lucruri. Însă nici noua dată, 31 august, nu s-a dovedit potrivită, deoarece atunci se deschid şcolile în Statele Unite. Se pare că acum s-a luat decizia definitivă: Michael va fi înhumat la 3 septembrie, la cimitirul Forest Lawn, doar în prezenţa familiei şi a unor prieteni apropiaţi.

Până atunci, anchetatorii îşi continuă cercetările. A fost percheziţionată o farmacie din Beverly Hills, de unde Michael s-a aprovizionat, ani de zile, cu medicamente. Patronul i-a intentat megastarului chiar şi un proces, pentru o datorie de 100.000 de dolari, stinsă, până la urmă, pe cale amiabilă.

Farmacistul este, acum, chiar el suspectat că i-a vândut lui Michael medicamente fără reţetă. Tot vineri, un judecător a dat aprobarea finală pentru o expoziţie itinerantă de obiecte ale vedetei. Manifestarea va fi organizată de firma care a pregătit şi concertele de la Londra, în care Michael urma să revină pe scenă. Mama sa, Katherine, a încercat să se opună expoziţiei, pentru protejarea moştenirii spirituale a fiului său, dar nu a avut succes.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson înmormântare septembrie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close