Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson va urca pe scenă pentru ultima oară, sub forma unei holograme (VIDEO)

Michael Jackson va urca pe scenă pentru ultima oară, sub forma unei holograme (VIDEO)

Michael Jackson va urca pe scenă pentru ultima oară, sub forma unei holograme (VIDEO)
08 Sep 2009   •   22:10

Surpriză de proporţii la concertul ce va avea loc la Viena în onoarea lui Michael Jackson, pe 26 septembrie. Organizatorii au anunţat că megastarul se va afla pe scenă şi va interpreta o melodie împreună cu fratele său. Va fi vorba, cel mai probabil, de o hologramă, care va întregi un show la care vor lua parte artişti precum Mary J. Blige, Natalie Cole, Akon sau Chris Brown.

Jermaine, unul dintre fraţii lui Michael Jackson, şi organizator al show-ului care va avea loc în 26 septembrie la Viena, a făcut publice primele nume ale artiştilor care au acceptat să participe la evenimentul în memoria megastarului.

Organizatorii nu au anunţat toţi artiştii însă au dezvăluit că, până acum, 13 dintre ei şi-au confirmat prezenţa în 26 septembrie. În total, la Viena vor fi aproximativ 25 de artişti, care urmează să semneze contracte în zilele următoare. Au fost date şi câteva detalii în legătură cu show-ul.

"Va exista un moment senzaţional, pe care vi-l putem dezvălui, Michael Jackson se va afla pe scenă pentru ultima oară. Probabil că aceasta va fi surpriza serii. Pentru acest concert, Michael se va afla, din nou, pe scenă cu fratele său, Jermaine, şi vor cânta împreună o melodie", a declarat unul dintre organizatori.

În capitala Austriei vor fi prezenţi atât mama, cât şi copiii lui Michael. Organizatorii spun că se aşteaptă ca 65.000 de fani să participe la eveniment. Biletele pentru concertul tribut în memoria megastarului costă între 63 şi 518 euro, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi de facilităţile oferite.




Antena 3




×
Subiecte în articol: michael jackson concert Viena
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close