Antena 3 CNN Show Showbiz Mickey Rourke a fost surprins, în aeroport, cu 36 de kilograme de pantofi

Mickey Rourke a fost surprins, în aeroport, cu 36 de kilograme de pantofi

Mickey Rourke a fost surprins, în aeroport, cu 36 de kilograme de pantofi
Sursa foto: Mickey Rourke
15 Feb 2009   •   22:47

Angajaţii aeroportului britanic Heathrow au fost uimiţi de actorul american Mickey Rourke. În mod bizar, nu talentul lui actoricesc i-a mirat pe aceştia, ci pasiunea lui pentru pantofi. Artistul a fost surprins cu o geantă plină până la refuz cu pantofi. Greutatea geamantanului era de aproximativ 36 de kilograme, depăşind cu mult limita de greutate permisă pentru un bagaj, relatează mirror.co.uk.
Înainte de a se îmbarca în cursa de New York, Mickey Rourke a fost nevoit să redistribuie perechile de pantofi în celelalte bagaje ale sale. Actorul de 56 de ani petrecuse opt zile în Londra, unde fusese premiat pentru rolul său din filmul "The Wrestler" şi se întorcea acasă.
Unul dintre angajaţii aeroportului a declarat: "A fost, într-adevăr, ceva ciudat. Am crezut, iniţial, că în acel geamantan se afla premiul lui BAFTA. Avea aproximativ 40 de perechi de pantofi foarte asemănători cu cei pe care îi avea în picioare".
Filmul "The Wrestler" este văzut ca marea întoarcere a lui Rourke pe marile ecrane. În "The Wrestler", regizat de Darren Aronofsky, Rourke joacă rolul unui fost luptător, Randy "The Ram" Robinson, care revine în ring, după ce s-a retras din cauza unui atac de cord, pentru o ultimă luptă cu fostul său mare adversar.
Filmul oglindeşte într-o bună proporţie decăderea lui Rourke în viaţa reală. Un mare star al anilor 1980, graţie rolurilor din Rumble Fish, 9 săptămâni şi jumătate şi Angel Heart, Rourke era văzut ca noul Marlon Brando. Dar şi-a câştigat reputaţia de actor cu care este greu să lucrezi şi a făcut câteva greşeli majore în carieră, refuzând în mod repetat rolul principal în producţii ca Top Gun, Rain Man şi Beverly Hills Cop .
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pantofi
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close