Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, agresată de paparazzi în parcare (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, agresată de paparazzi în parcare (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, agresată de paparazzi în parcare (VIDEO)
Sursa foto: Mihaela Rãdulescu
14 Mar 2009   •   20:07

Initimitatea e doar un vis pentru persoanele publice. Mihaela Rădulescu a fost agresată de jurnalişti, vineri noapte. Mihaela s-a luptat, pentru a scăpa de fotoreporterii unui cotidian central. Ea spune că paparazzi au urmărit-o, şi chiar au agresat-o, în încercarea de a obţine câteva fotografii. Totul s-a petrecut în jurul orei 21.00, când Mihaela se îndrepta spre casa iubitului ei. Acolo o aşteaptă o echipă de fotoreporteri de la un cotidian central.


?La garsonieră, Mihaela a dat nas în nas practic cu echipa de jurnalişti de acolo, care o aşteptau doar pentru a-i face câteva fotografii şi a-i lua un punct de vedere?, explică Cristian Burcioiu, redactorul secţiei Investigaţii a cotidianului Libertatea.


Mihaela povesteşte însă că fotoreporterul a încercat să obţină fotografiile cu orice preţ: ?Fotograful se dă jos din maşină şi aleargă după maşina în care femeia se afla la volan, în mers. Îi sare în faţa maşinii, îi lipeşte aparatul ba de parbriz, ba de geamul lateral, făcându-i încontinuu poze cu bliţul care o împiedica să mai vadă ceva." Mihaela spune că era pe punctul de a pierde controlul volanului. Atunci a frânat brusc şi a coborât din maşină. Dar fotografiile au continuat, chiar dacă vedeta insista să fie lăsată în pace.


?M-au blocat întâi cu maşina. După aceea pe jos. M-am dat jos din maşină să îl prind şi, în momentul în care m-am dus după el (...), colegul lui, un şofer cu o vârstă destul de înaintată, mă alerga cu maşina prin parcare?, a continuat Mihaela. Într-un gest de disperare Mihaela a smuls cheile din contactul maşinii care o agresa şi a reţinut rucsacul fotografului până la sosirea poliţiei, dar doar pentru a-i împiedica să plece.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au demarat o anchetă. Mihaela Rădulescu îi acuză pe paparazzi de hărţuire. Fotoreporterii au la dispoziţie 60 de zile în cazul în care vor să depună plângere împotriva Mihaelei.





Observator

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close