Antena 3 CNN Show Showbiz Mioara Roman a dat cartile pe fata! A vorbit mai deschis ca niciodata despre divort! "Dupa ce am divortat am avut un..."

Mioara Roman a dat cartile pe fata! A vorbit mai deschis ca niciodata despre divort! "Dupa ce am divortat am avut un..."

Mioara Roman a dat cartile pe fata! A vorbit mai deschis ca niciodata despre divort! "Dupa ce am divortat am avut un..."
27 Sep 2016   •   11:59

Mioara si Petre Roman au divortat in urma cu 10 ani. Mioara Roman a vorbit deshcis intr-un interviu  despre sentimentele pe care le-a avut in perioada divortului de Petre Roman.

"Nu am mai vorbit de vreo 6 ani. Eu am divortat, el s-a insurat apoi, dar...nu stiti? El a mers apoi sa faca Drumul Santiago de Compostela, sa ii ierte Dumnezeul pacatele. A cam rupt relatia cu noi. Viata merge mai departe", a spus ea la WOWbiz.

Mioara Roman a tinut sa precizeze faptul ca ea a fost cea care si-a dorit divortul.

"Ceea ce simt pentru el este respect si apreciere, dar si prietenie. Lumea nu prea stie, dar eu am depus divortul. Eu am avut un sentiment de usurare ca am scapat de o grija. O sa intelegeti cu varsta ce insemana asta. Eu am avut probleme foarte grave si am vrut sa ma odihnesc", a mai spus ea despre fostul sot.

 

×
Subiecte în articol: Mioara Roman Petre Roman divort interviu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close