Antena 3 CNN Show Showbiz Miss Carolina de Sud, supraponderală: A slăbit 50 de kilograme ca să ajungă în concurs

Miss Carolina de Sud, supraponderală: A slăbit 50 de kilograme ca să ajungă în concurs

Miss Carolina de Sud, supraponderală: A slăbit 50 de kilograme ca să ajungă în concurs
Sursa foto: Foto: solariasun.com
07 Iul 2011   •   12:22

O tânără din Statele Unite a demonstrat că visele devin realitate dacă îţi doreşti cu adevărat. A slăbit 50 de kilograme iar zilele trecute a fost aleasa Miss Carolina de Sud. Ea ar dori ca succesul său să le încurajeze pe toate femeile supraponderale să ia atitudine şi să muncească pentru silueta la care visează.

Bree Boyce are, fără îndoială, ţinuta şi înfăţişarea unei adevărate regine a frumuseţii. Dar, cu doar trei ani în urmă, situaţia era puţin diferită. Bree mărturiseşte, fără jenă, că ajunsese să nu-şi mai poată controla pofta de mâncare. Nu o deranjau nici măcar glumele pe seama siluetei sale dolofane.

Dar totul s-a schimbat după o vizită la doctor. Adolescenta s-a decis atunci să-şi schimbe viaţa. A mers la nutriţionist şi la un antrenor de fitness. Efectul a întrecut orice aşteptări.

După ce a slăbit 50 de kilograme, Bree a îndrăznit chiar să se înscrie la concursuri de miss, pe care le-a şi câştigat, mai întâi în orăşelul ei, iar acum în întregul stat Carolina de Sud.

Pe lângă titlu, Bree Boyce a fost declarată şi cea mai "în formă" concurentă. Victoria a sărbătorit-o... printr-un ospăţ, dar, bineînţeles, fără să întreacă măsura. Bree se pregăteşte acum pentru concursul Miss America, din septembrie.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close