Antena 3 CNN Show Showbiz Miss Univers 2008, în România: Michael Jackson era un mare artist, o să ne amintim mereu de el

Miss Univers 2008, în România: Michael Jackson era un mare artist, o să ne amintim mereu de el

Miss Univers 2008, în România: Michael Jackson era un mare artist, o să ne amintim mereu de el
Sursa foto: Miss Univers
26 Iun 2009   •   19:07

Dayana Mendoza, deţinătoarea titlului Miss Univers 2008, se află în România. Frumoasa din Venezuela va face parte din juriul ce va alege, sâmbătă, reprezentanta României în competiţia Miss Universe 2009.

Mendoza a participat, vineri , la o conferinţă de presă. Potrivit Mediafax, ea a declarat că venirea în România este cel mai frumos mod de a-şi termina mandatul.

În cadrul conferinţei de presă, Miss Univers a purtat tiara originală, al cărei preţ se ridică la 250.000 de euro.

Fiind rugată să facă o declaraţie referitoare la moartea lui Michael Jackson, aceasta a spus: "Nu pot să simt cum simte lumea. Sunt mai tânără. Poate cineva mai bătrân simte altfel. Era un mare artist, era magic să îl vezi pe scenă. O să ne amintim mereu de el".

Dayana Mendoza s-a născut la 1 iunie 1986 în Caracas, Venezuela. În 2007, aceasta a a câştigat titlul de Miss Venezuela, iar în 2008 a fost desemnată Miss Univers.

Mendoza a fost implicată într-un scandal care i-a pus în pericol titlul de Miss Univers. Frumoasa din Venezuela a poza goală într-o reclamă pentru o firmă de bijuterii, fapt considerat nepotrivit de organizatorii concursului.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miss Univers
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close